Artikelen retourneren

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Gelieve eerst een e-mail naar candlewoods.eu@gmail.com te sturen met daarin vermeld of u wilt afzien van de aankoop van een of meerdere artikelen, of dat u een of meerdere artikelen retour stuurt i.v.m. een gebrek / gebreken. Wij kunnen u een link toesturen waardoor u minder verzendkosten betaalt en in het geval van gebreken meestal gratis retour verzending krijgt.

Wij vergoeden bij afzien van de aankoop alle betalingen van de u, inclusief eventuele leveringskosten die in rekening gebracht zijn voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt. Wij wachten met terugbetalen tot wij het product ontvangen hebben. Indien het product geen gebreken had maar u wilt afzien van de aankoop beoordelen wij het product op verkoopbaarheid. Indien de verpakking of het apparaat beschadigd is kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen. Een nieuwe klant verwacht een nieuw product te ontvangen en daarom kan een beschadigd product door ons als niets meer waard, worden verklaard. Dit geldt ook voor gebruik van het artikel dat voor een nieuwe klant herkenbaar is. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Bij gedeeltelijk afzien van de aankoop brengen wij de gerourneerde artikelen in mindering op de factuur. Hierdoor kan het zijn dat uw orderbedrag bij de aankoop, recht gaf op gratis verzending, maar dat dit na het gedeeltelijk retourneren vervalt. De verzendkosten naar u toe worden dan in rekening gebracht.

Veilig online betalen
Achteraf betalen met Afterpay
Lantaarn
© 2013 - 2024 Kaarsen? | Lantaarn? | Kaars en Lantaarn! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel