Joik - Geurkaars Soywax Spiced Cranberry 145 gram.

€ 15,95 (inclusief 21% BTW)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Dit super geurige pittige cranberry aroma is een perfecte mix van cranberry met een vleugje van kaneel, kardemom, nootmuskaat en kruidnagel. 

We gebruiken in onze kaarsen biologische afbreekbare soja- wax, die zorgt dat de kaars schoon brand en de perfecte verspreiding van de geur geeft. Er wordt gebruik gemaakt van een katoenen lont en van zorgvuldig geselecteerde premium kwaliteit geparfumeerde oliën, die hun naam trouw zijn en de kamer vullen met een heerlijk aroma. Deze hand gegoten kaars heeft ongeveer 30 branduren.  Niet getest op dieren - vegan

- 30 branduren

Ingredienten
geparfumeerde oliën

Gebruik
Brand de kaars lang genoeg tot de bovenkant in zijn geheel is gesmolten voor optimale branduren. Het uitblazen van de kaars kan rook veroorzaken, dompel eventueel de lont in de gesmolten wax, trek de lont weer recht voor de volgende branding. Knip de lont voor de volgende branding naar 0.5 cm. Brand de kaars niet langer dan 3-4 uur aaneengesloten. Plaats de kaars altijd op een hitte bestendige ondergrond en uit de buurt van objecten die vlam kunnen vatten. Houdt een kaars altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Brand geen kaars op tochtige plaatsen. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter.

Merk: Joik. Inhoud: 145 gram.